Текст
ОП-20/68 тобының өндірістік оқуы
Тақырыбы: «Теңіз өнімдерін өңдеу»
Сонымен қатар сабақ барысында топ студенттері келесі тағамдарды дайындады: «асшаяндар салаты, сиыр еті, тұшпара»
Сабақтың мақсаты:
Тәрбиелік: теңіз өнімдерін өңдеудің практикалық дағдыларын меңгеру.
Дамытушылық: студенттерде жұмыс уақытын ұтымды пайдалану қабілетін дамыту, өз жұмысын өзін-өзі бағалау дағдыларын қалыптастыру.
Тәрбиелік: Еңбексүйгіштікке, тапсырылған жұмыс үшін жауапкершілікке тәрбиелеу, жеке тұлғаның эстетикалық қасиеттерін, ұжымшылдық сезімін, ұқыптылықты дамытуға ықпал ету.
Оқу-өндірістік жұмыстары:
Асшаяндарды өңдеу.
Өндірістік оқыту шебері: Квинт Н.В.